Video: bekijk hier aantal bijzondere projecten van afgelopen zomer!

Ook de afgelopen periode hebben wij weer vele mooie projecten mogen realiseren. Een kleine greep uit deze projecten kunt u bekijken in de bovenstaande video. Deze projecten tonen de mogelijkheden van onze producten aan in diverse scenario’s, van kantoorpand tot mantelzorgwoning en van horeca tot woonhuis: wij kunnen u helpen met verduurzamen!

Meer informatie over deze projecten:

Duurzame nieuwbouw kantoorpand HTR – Druten
Dit prachtige nieuwe kantoorpand in op een duurzaam industrieterrein in Druten is voorzien van een compleet dakpakket inclusief Brightwhite dakbedekking, zonnestroomsysteem en dakveiligheid.
Lees hier meer over dit project.

Bijzondere horecagelegenheid voorzien van infrarood warmtestalers – Nijmegen
Helden, een bijzondere horecagelegenheid gesitueerd op een unieke locatie in Nijmegen, voorzien van onze hoog-rendement infrarood warmtestralers als voor verwarming van het imposante restaurant.
Lees hier meer over dit project.

Compleet duurzaam systeem incl zonnepanelen, infraroodverwarming en warmtepompsysteem – Culemborg
Woonhuis en aangrenzende schuurgebouw zijn compleet verduurzaamd met een zonnestroomsysteem, warmtepompsysteem en uitgebreid infrarood verwarmingssysteem.
Lees meer over dit project.

Mantelzorgwoning voorzien van Infrarood verwarmingssysteem – Oss
Een tot mantelzorgwoning verbouwde garage aan een bestaand woonhuis zonder eigen CVcapaciteit voorzien van onafhankelijk regelbaar infrarood verwarmingssysteem.
Lees meer over dit project.

Hi Performance Percium Zonnestroomsysteem met Solar Edge Optimizers – Wijchen
Woonhuis in Wijchen voorzien van Hi-performance zonnestroomsysteem met percium zonnepanelen van 300 wp/st met witte backsheetfolie, Solar Edge micro omvormers voor maximale opbrengst en flatfix lichtgewicht montagesysteem.
Lees meer over dit project.