Alkari

Nu ook verkrijgbaar: Alkari Basic infrarood panelen!

Naast de kwalitatief hoogwaardige Welltherm en Ecaros infrarood panelen, zijn nu ook de Alkari Basic infraroodpanelen verkrijgbaar in onze webshop. Met de Alkari Basic infraroodpanelen geniet u al van de behaaglijke infraroodwarmte voor een zeer scherpe prijs.

De stalen Alkari Basic infrarood panelen zijn uitgevoerd in de kleur RAL9016 en hebben een licht glanzende uitstraling. Dankzij meegeleverde universele ophangbeugels kunnen de infraroodpanelen zowel horizontaal als verticaal aan de muur of het plafond worden gemonteerd.

Alkari Basic infraroodpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende wattages en zijn geschikt voor het verwarmen van (goed) geïsoleerde binnenruimtes. Of u nu een kantoorruimte of slaapkamer wilt verwarmen, met de Alkari Basic infrarood voorziet u iedere ruimte van een behaaglijke warmte tegen een aantrekkelijke prijs.

Hoewel u bij elk infraroodpaneel dezelfde infraroodwarmte ervaart , is de warmteoverdracht van het Alkari Basic infrarood paneel minder efficiënt ten opzichte van kwalitatief hoogwaardige infraroodpanelen van Welltherm of Ecaros. Bij het kiezen voor Basic infraroodpanelen dient u daardoor mogelijk meer vermogen in de ruimte te plaatsen om dezelfde warmte te genereren en kan het algehele verbruik hoger uitvallen dan wanneer u kiest voor hoogwaardige panelen. Wij kunnen u altijd adviseren wat in uw situatie de beste oplossing is. 

Bereken hier eenvoudig hoeveel infrarood vermogen u nodig heeft.