waarom

Waarom infraroodverwarming?

infraroodverwarming slaapkamer

Omdat infraroodverwarming een zeer prettige warmte afgeeft, vergelijkbaar met de zon.

Infraroodverwarming verwarmd de objecten in een ruimte zoals de zon zou doen. Dit zorgt voor een erg hoog thermisch comfort.

Omdat infraroodverwarming positieve effecten op uw gezondheid heeft
Zo heeft u minder last van rondcirculerend stof en huismijt, blijft de luchtvochtigheid van de ruimte op een gezonder niveau en krijgen vocht en schimmel geen kans op muren en plafonds. Daarnaast kent de comfortabele infraroodwarmte dezelfde positieve effecten als zonlicht, waardoor bijvoorbeeld uw bloedsomloop gestimuleerd wordt en spieren en gewrichten beter kunnen herstellen.

Omdat u met infraroodverwarming bespaard.
Conventionele Centrale Verwarming (CV) warmt een ruimte door de lucht in deze ruimte op te warmen. Bij infraroodverwarming wordt niet de lucht, maar de objecten in een ruimte verwarmt. Dit maakt dat het in veel gevallen energiezuiniger, goedkoper en duurzamer is dan conventionele verwarming.

Omdat u geen onderhoud heeft aan infraroodverwarming.

Wanneer de infrarood verwarmingspanelen zijn geïnstalleerd zijn heeft u geen intensief onderhoud meer aan uw panelen. U hoeft een infrarood verwarmingspaneel bijvoorbeeld nooit te ontluchten of te demonteren. Het kent ook geen bewegende delen die door de jaren heen bevuild kunnen raken.

Omdat infraroodverwarming overal toepasbaar is.
Infraroodverwarming kan elke ruimte op een prettige manier verwarmen. Zoals een WoningBadkamerDoucheToiletSpiegelFoto,
 RALkleur, SchilderijKrijtbordPlafondSlaapkamerKantoorTerrasDierenverblijf, werkplaats of Bedrijfshal.

 


Meer weten?

Vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvend advies op maat!