Gasloos verwarmde serre dankzij infrarood Hoge Temperatuur Infrarood Stralers – Brasserie de Bock, Boxmeer

Deze klassieke brasserie wordt dankzij de meest moderne technieken praktisch onzichtbaar en gasloos verwarmt met onze infrarood Hoge Temperatuur Infrarood Stralers!

De klassieke brasserie De Bock in Boxmeer had ondanks de in het pand aanwezige vloerverwarming last van hinderlijke koudestraling door de grote glazen pui in de voorkant van het pand. Op basis van een thermische berekening op maat is een advies gemaakt voor een aantal Hoge Temperatuur Infrarood Stralers voor bijverwarming.

De design Hoge Temperatuur Infrarood Stralers met een capaciteit van 1500W per stuk zijn strategisch geplaatst in de serre van het restaurant en zorgen voor een aangenaam en natuurlijk klimaat. Door de heaters strategisch boven de ramen te plaatsen zijn ze praktisch onzichtbaar en geven ze een optimaal effect tegen de kou die door de ramen de ruimte betreed. De heaters creëren een grotere warmtestraling dan de koudestraling die door de ramen heen komt, waardoor de kou uit de ruimte wordt gedreven.

Het project is uitgevoerd door installatiebedrijf Van Bon Elektro uit Boxmeer. Een door AaboGreenTech geschoolde en gecertificeerde installateur van infrarood verwarmingssystemen.