Infrarood verwarmingspanelen en terrasverwarmers – Restaurant Granada, Alkmaar

Het restaurant was toe aan een nieuw verwarmingssysteem en besloot voor een duurzame en comfortabele oplossing te gaan. Na advies op locatie van één van onze specialisten is daar een volwaardig duurzaam pakket infraroodverwarming geïnstalleerd.

De lange golf infrarood verwarmingspanelen zijn verspreid door het restaurant aan het plafond geplaatst en zorgen zo voor een aangenaam en natuurlijk aanvoelende warmte in de hele ruimte zonder dat ze onnodige aandacht trekken.

Aan de voorzijde van het restaurant zijn 4 oude terrasverwarmers vervangen door 2 premium korte-golf infraroodstralers om een aangename warmte onder de luifel te creëren zodat het terras ook tijdens wat minder warme momenten gebruikt kan worden. Deze premium Welltherm terrasverwarmers zijn voorzien van de nieuwe generatie Dazex lichtstralers waarvan de zichtbare lichtstraling sterk is verminderd. Dankzij speciale lampen is dit één van de meest krachtige en energiebesparende apparaten in zijn klasse. Daarnaast gaan de lampen minimaal 5000 branduren mee.

De systemen kunnen via slimme thermostaten nauwkeurig worden gemonitord en ingesteld.

Meer informatie