Infrarood verwarmingspanelen in kleur gecoat en warmtepomp voor warm water – Veerhuis Oeffelt

Deze bijzondere horecagelegenheid in Oeffelt is onlangs opnieuw in gebruik genomen en volledig uitgerust met moderne technieken voor gasloze verwarming van het restaurant en water voor gebruik in de keuken.

De lange golf infrarood verwarmingspanelen zijn strategisch geplaatst in de ontvangstruimtes van het restaurant en zorgen voor een aangenaam en natuurlijk klimaat. Door slimme plaatsing blijven de omliggende ruimtes tegelijkertijd ook op de gewenste temperatuur. Om de panelen optimaal op te laten gaan in het interieur zijn ze voorzien van een speciale warmtedoorlatende RAL-kleurcoating. Stijlvol én verantwoord verwarmen dus!

In de keuken van het restaurant is een Thermodynamische warmtepompboiler geïnstalleerd waarmee voldoende warm water wordt opgewekt en opgeslagen om in de  warmwaterbehoefte te voorzien. De energie die nodig is voor aansturing van deze systemen zal in de toekomst worden opgewekt via een zonnestroomsysteem dat op de achterzijde van het pand zal worden geplaatst. De systemen kunnen via slimme thermostaten nauwkeurig worden gemonitord en ingesteld.